Select Page

Eerste dieptepunt in the pocket

← terug naar de kaart

Wat een klote dag haha. Ik ben om half 12 op pad te gaan om te gaan liften en werd vervolgens bij elk tankstation weggestuurd. Op een gegeven moment ben ik achteruit naar frankfurt gaan lopen, glimlachend naar elke auto. Ik heb in totaal 22.000 stappen gezet, een klote zware rugzak meesleurend.

Pas om 6 uur pikte eindelijk iemand me op. Een erg leuk stel dat me een half uur voor Frankfurt weer afzette. Echter werd het al snel donker, dus ik moest beslissen: Of ik lifte door in het donker of ik ging hier kamperen? Toen begon het ook nog eens ongelofelijk te onweren en bliksemen en dat betekende niet veel goeds. Dus ik besloot hier te blijven. In de bosjes bevond zich een huis, compleet vervallen, in tweeën gebroken, een krot, een wrak, een crack pand. Vanwege de harde naderende regen besloot ik hier te slapen. It is what it is.

Ik wist dat dit wel de kutste plek is waar ik zou gaan slapen, het kan toch haast niet erger. En dat in de eerste week….
Ik ben in mijn tent gaan liggen (zonder stokken). Dat houdt ten eerste de insecten op afstand en het voelt veiliger. Het voelde nu niet als een spookhuis, maar als mijn kleine tentje (ofzoiets).

3 Comments

 1. Ineke de Graaf

  Pittig hoor…

  Reply
  • Teunis

   Normaal is tim niet te genieten wanneer hij op 5 minuten na zijn 8 uur slaap niet pakt haha. hier knink je gelukkig erg goed. Ik wilde even zeggen dat dit een goede locatie is voor een volgende rave…

   Reply
 2. Myrthe

  Wauw, wat ben ik dankbaar dat je ons meeneemt in dit avontuur door middel van foto’s, video’s en je leuke geschreven verslagen. Ik geniet mee, ook al ben ik blij dat ik niet in dit krot heb hoeven slapen, haha. We heel stoer van je, en grappige vlog heb je er van gemaakt haha. Ik hoop ook voor je dat dit je grootste dieptepunt qua slaapplek blijft de rest van je reis…

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *