Select Page

Chaos in de gangsterflat

← terug naar de kaart

Soms zijn keuzes niet om gemaakt te worden. Een getost muntje dat bij het neerkomen je toekomst bepaald. Of de eerstvolgende auto die het zeggen heeft over waar de reis heen gaat. Op deze wijze lift ik in een stoomlocomotief naar het zonnige zuiden. Want zoals alle Turkse chauffeurs van toeteren houden, houdt mijn Turkse lift van toeters roken.

Een crimineel verleden

Wat stonede gesprekken vermengt met mijn Nederlandse nuchterheid verder, val ik bij hen in de smaak. Daarom wordt ik mee uit eten genomen en wordt ik naar een slaapplek gebracht. In hoor ik verhalen over hoe hij uit de criminaliteit is weg geklommen. Terwijl de kogellittekens nog dieper zijn gegraveerd dan zijn gevangenistatoeages.

Mijn hoofd vol verwarring

Ondanks zijn verbeterde levensstijl, ligt er wel een 9 millimeter munitie houder op tafel. Het appartement blijkt van zijn vriend te zijn en hij zelf moet snel weg. Nu zit ik alleen, in iemands vier-witte-muren flat, van wiens bestaan ik geen benul heb. Totdat deze vriend een uur later plotseling de deur overrompeld binnen strompelt. Hij laat een vette lijn wit poeder als sneeuw voor de zon in zijn neus verdwijnen waarna hij direct weer vertrekt.

1 Comment

  1. Ineke de Graaf

    Oeps, toch wel link Tim
    Take good care of yourself.
    Liefs Ineke

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *