Select Page

Op een missie

← terug naar de kaart

‘Een kleine stap voor mij, is een grote stap voor mijn reis’ dat denk ik, terwijl mijn schoenzool neerstrijkt en het stof op de bodem van het Middel Oosten doet opwaaien. Tel Aviv. Het jongere broertje van New York dat opstandig doorfeest tot de ochtenddauw. Doch te onmondig om zichzelf cultureel te noemen. Want het zijn enkel wolkenkrabbers die de horizon doorboren, waarachter de mensen hun stadse stress uitwateren bij de vlinderblauwe zee. In de avonden mag ik bij mijn goede vriend Rotem overnachten (die ik in Berlijn heb ontmoet). En in de middagen ga ik op pad met een doel!

Waarom ik CoffTea verkoop

Deze strandcultuur is niet voor mij weggelegd. Ik heb toch geen vakantie?! Het lijkt mij een betere bezigheid om de strandgangers van Tel Aviv te bedwelmen onder de onweerstaanbare aroma-waterval van mijn zelfbedachte CoffTea. Mijn cateringbedrijfje trekt verder de wereld in. Vijf dagen lang strandwandel ik van Noord naar Zuid. En van Zuid naar Noord. Nooit eerder heb ik zo van werken genoten. Ik voel mij nuttig. Ik verdien geld om verder te reizen. Het leert mij om aan Jan en alleman te verkopen. En het allerbelangrijkste, ik heb ontzettend veel leuke gesprekken met een verscheidenheid aan mensen. Waarbij we de zwaarte van de wereld verlichten door te lachen. Zonder de wijsheid van het verleden in het gesprek te verliezen. En met de 101 succeswensen die ik krijg, ga ik India zeker bereiken!

Drinking Coftea

1 Comment

 1. Marga

  Lieve Tim,

  en dan ga je nu op bezoek in Tel Aviv bij een vriend, die je anders nooit gekend had…

  En gefeliciteerd met je inklapbaar reis bedrijfje .

  Straks wordt het nog een wereldmerk en dan verkoop je jouw cofftea .

  Nog heel veel mooie gesprekken en succes met het reizen en dan ineens, voel je de armen van je ouders om je heen ..

  Ik heb 25e gestuurd , kan je als je er Fin hebt , je ouders verrassen …

  Kus
  Marga

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *