Select Page

Profiteren moet je leren

← terug naar de kaart

Ik heb heerlijk ontbeten in de trekker van de houthakkers, dat deed de jongen goed. Met de verkregen energie besloot ik de laatste loodjes te leggen en naar de top te klimmen. Iets waar ik verre van spijt van heb. Want wat een ongelofelijk mooi uitzicht, hier deed ik het allemaal voor. De aarde is het meest prachtige geschenk want een mens kan krijgen, de aarde is als de hemel op aarde.

Los genietos

Na mijn doel te hebben bereikt, vond ik dat ik ontspanning verdiend had. Ik noem maar iets, een jacuzzi of zo. Ik ben een doorgewinterde spa-regelaar en heb vroeger vaak een simpel maar zeer effectieve truc toegepast om gratis naar de sauna te gaan. En dit is…. tromgeroffel… gewoon naar binnen lopen. Ik heb nog nooit zo goed van ontspanning genoten als in deze luxurieuze spa. Los genietos.

 

Sauna in Zdiar

2 Comments

 1. Ineke de Graaf

  Geweldig Tim!
  Ontzettend leuk om je te volgen en je foto’s te zien!

  Reply
 2. Myrthe

  Wauw het ene moment tussen de beren slapen en het andere moment in een bubbelbad chillen. Wát een verschil in luxe!
  Maar allebei wel een belangrijk onderdeel van het gehele avontuur, je wilt tenslotte niet de hele reis tussen de beren slapen of alleen maar naar de Spa gaan. Juist leuk, die afwisseling, die als verassingen op je pad komen!
  PS: Zolang je wel veilig blijft!!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *